Houtschijfjes met leuke opdruk

  • Geplaatst op
  • Door Marjo Dalhuisen
  • 0

Afgelopen kerst had ik de hele familie te eten. Samen met mijn beide lieve dochters had ik dit hele kerst spectakel voorbereidt. Van het menu tot aan de tafelschikking. Ja zelfs welke hapjes er vooraf gegeten werden. Een hele klus, maar altijd leuk om mee bezig te zijn. Zo kwamen we ook bij het tafel dekken. Volgens de dames voldeden mijn kleden niet meer aan de laatste mode, en moest er natuurlijk iets anders gekocht worden. Daarnaast hadden zij zelf een mooie menukaart gemaakt. Dit alles in mooie natuur tinten. (van wie zullen ze dat nou hebben?). Nu nog naambordjes. Gewone kaartjes zouden te simpel zijn. Na vele ideetjes dacht ik aan mijn houtschijfjes. Als we hier nu eens een naam op stempelen ? Mijn beide puberdochters keken elkaar eerst aan met een blik.... nee he, komt ze weer aan met haar producten. Maar even later vonden ze het toch niet een heel gek idee. Samen mijn atelier in en aan het stempelen.Het was een ontzettend leuk gezicht. Ik had de stempels gehaald bij de Hema. Gewoon de alfabet stempels. Mijn schoonzusje heeft het later nog meerder malen gebruikt bij haar op school. Kinderen vinden het leuk om te doen.  Zij heeft het gebruikt bij een afscheidsspel van groep 8. Je kan ook deze slinger ervan maken. Gaatje erboven in, draadje met knoop en klaar.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.