Blog

Sfeervolle oesterschelphangers

Sfeervolle oesterschelphangers Het is ontzettend jammer, maar de meeste tijd die je in je slaapkamer doorbrengt doe je met je ogen dicht. Het is juist heerlijk om een plek te hebben die even van je helemaal alleen is. Waar je,bv als drukke moeder, even weg kan zijn van de werkelijkheid.Waar je met je schoenen op bed kan gaan liggen en dan de laatste bladzijdes van je boek uitlezen. Maar ik moet eerlijk toegeven dat mijn slaapkamer er op dit moment een beetje saai uit ziet. Dus tijd voor actie. Ik begin altijd met het oriënteren op internet en in de bladen.Volop inspiratie haal je hieruit.

Een plakje tak

Een plakje tak

Houtschijfjes zijn leuke cadeaulabels waar je een persoonlijke boodschap op kan schrijven. Het voordeel van een houtschijfje is dat deze bewaard wordt. Er is altijd wel weer een plekje in huis waar je het krijt kan. Ook leuk om in de tuin te hangen. Je kan met een acryl pen of met een marker er op schrijven. Daarnaast kan je ook stempelen. Zelf doe ik dit regelmatig om bij een etentje de namen van mijn gasten erop te stempelen. Zo heb je eens een originele tafelschikking. Ik gebruik hiervoor de ABC stempels van de Hema.

Voorpret kerst

Het is nog iets te vroeg om je huis nu al in kerstsfeer te brengen, maar de voorbereidingen kun je alvast wel doen. Meestal bedenk ik rond deze tijd wat ik wil met kerst. Bij mij gaat het vooral om de buiten sfeer. Ik heb een grote tuin en vind het altijd leuk om deze rond kerst heel gezellig te hebben. Omdat zowel mijn man als ik eigenlijk het grootste gedeelte van het jaar in de kerstspullen zitten is mijn kerst decoratie binnen altijd summier.