Klantenservice
Natuurlijke produkten

Het grootste deel van ons assortiment bestaat uit natuurlijke materialen. Een van de eigenschappen van onze producten is dat ze uniek zijn en dus af kunnen wijken van de tentoongestelde foto. Wij doen er onze uiterste best om een zo identiek product te leveren. Echter het gebruik van onze producten geschiedt op eigen risico. Tevens zijn onze natuurlijke producten niet geschikt voor consumptie en alleen te gebruiken als decoratie.

Klachten

Wij zijn pas tevreden als jij tevreden bent over ons produkt. Misschien heb je een opmerking over onze service of kwaliteit. Wij horen dit graag van je om zo tot een gepaste oplossing te komen. Stuur ons een mail met een duidelijke omschrijving van je klacht. Geef aan hoe wij je kunnen bereiken. Wij reageren zo, met een maximaal van één week, spoedig mogelijk.

Garantie

Only Deco is niet verantwoordelijk voor misbruik van haar producten. Onze producten zijn niet geschikt voor consumptie.  Voordat de verzending plaats vindt is je aankoop gecontroleerd en goed verpakt zodat het je in goede staat bereikt. Only Deco kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor transportschade. Mocht dit onverhoopt toch voorkomen meld het ons zodat wij een passende oplossing zoeken. Je kunt mailen naar [email protected] of bellen naar 0578-618777